lördag, juni 18, 2011

Snart, så

Jag trodde att det skulle lugna ned sig efter utställningen. Sedan efter utbildningens avslutningslektion. Oj så fel jag hade. Under de senaste veckorna har jag snarare behövt ta igen en massa jobb. Dessutom åker jag till Shanghai imorgon i en vecka, för att vara tärna på min systers bröllop, vilket också har krävt en hel del fix.

Jag är innerligt trött på att hela tiden se fram emot "när saker och ting lugnar ned sig". Det har de inte gjort på hela våren. Men det ska bli skönt att resa bort på egen hand ett litet tag, och om två veckor åker hela vår lilla familj till Gotland. Där tänker jag inte göra ett skit, förutom att mysa med alla mina killar och fotografera massor.

Trots all stress hann vi i alla fall fira vår lilla nyblivna 3-åring. Han är en riktig liten tuffing numera, med grodtatuering och rosa nagellack. (Ärret från hans olycka läker fint men behöver UV-plåster när det är soligt ute – därav limresterna i pannan.)

fredag, juni 03, 2011

Kvällsidyll

Igår var jag i studion hela dagen, samtidigt som pojkarna tillbringade lite för mycket tid inomhus framför skärmar av diverse slag. Klockan åtta på kvällen fick vi ett ryck och tog en cykelutflykt till Hagaparken.

Matade änder (och måsar), försökte ta en titt på Haga slott och gick sedan upp till Ekotemplet som visade sig vara en utmärkt lekplats för pojkarna. De somnade lite före 22 men det kändes skönt att ha utsatt dem för den otroligt vackra försommaridyllen som just nu råder i Haga.