lördag, juni 18, 2011

Snart, så

Jag trodde att det skulle lugna ned sig efter utställningen. Sedan efter utbildningens avslutningslektion. Oj så fel jag hade. Under de senaste veckorna har jag snarare behövt ta igen en massa jobb. Dessutom åker jag till Shanghai imorgon i en vecka, för att vara tärna på min systers bröllop, vilket också har krävt en hel del fix.

Jag är innerligt trött på att hela tiden se fram emot "när saker och ting lugnar ned sig". Det har de inte gjort på hela våren. Men det ska bli skönt att resa bort på egen hand ett litet tag, och om två veckor åker hela vår lilla familj till Gotland. Där tänker jag inte göra ett skit, förutom att mysa med alla mina killar och fotografera massor.

Trots all stress hann vi i alla fall fira vår lilla nyblivna 3-åring. Han är en riktig liten tuffing numera, med grodtatuering och rosa nagellack. (Ärret från hans olycka läker fint men behöver UV-plåster när det är soligt ute – därav limresterna i pannan.)

2 kommentarer:

Elsa sa...

Helt underbar. Det bästa var på festen när den äldre grannpojken försökte lura av honom en leksak genom att lova honom choklad. Frank tittade på honom som om han var från Mars och sa "Åmeh, sluta! Det ÄR faktiskt inte lördag!" Det mest knäckande argument jag hört på länge i alla fall.

Ingrid EM sa...

Vilka underbara killar du har och vilka fina bilder. Den svartvita bilden är fantastisk.
Hoppas du får trevligt i Shanghai och sedan äntligen litet lugn och ro på Gotland.