I söndags firade vi vår första bröllopsdag (egentligen en vecka för tidigt då jag åker till London denna helg). Vi hade tänkt oss champagnebrunch på nyöppnade Champenoise (Hälsingborgs systerkrog) men tyvärr börjar de inte med brunchen förrän i oktober.
I stället blev det brunch på favoriten Berns, som aldrig gjort oss besvikna. Och även denna gång höll de måttet. Extraroligt var det asiatiska temat med sashimi, dumplings, tom ka gai och mycket annat. Bland efterrätterna fanns en mini-crème brûlée med kokos- och limesmak, samt en fluffig och lagom syrlig mangomousse. Väldigt gott – och champagnen som vi sköljde ned alltsammans med gjorde inte precis upplevelsen mindre trevlig.
Kvällen innan såg vi förresten Thank You For Smoking. Kul, smart och högst sympatisk trots temat.
(Tack mamma + J för barnvaktsinsatsen.)
1 kommentar:
gratulerer!!!!!!!
Skicka en kommentar