onsdag, mars 14, 2007

Bra försök

Vårmode 2007! Jo jag lovar!

Dagislämning + jobb + tidsoptimistisk mamma = ständigt sökande efter sätt att effektivisera morgonrutinerna. Min senaste snilleblixt var att sno med mig ett par glamourösa skoskydd i klassiskt landstingsblått från gymet. Att slippa böka med krångliga spännen och skosnören när man ska till och från Filles avdelning är guld värt när man är lite sen. Vilket jag så gott som alltid är.

Idag var det premiär för skoskydden. När jag hade parkerat vagnen innanför ytterdörren satte jag på dem och gick in med Fille. Kände mig som en ytterst proffsig mamma.

Väl inne på Filles avdelning berättade hans dagisfröken att barnen var ute och lekte, så det var bara att ta ut honom igen. Vinkade hejdå och snabbade mig iväg.

Det dröjde inte länge innan en bil saktade ned och en kvinna stack ut huvudet genom fönstret. "Hej! Jag tänkte bara säga att du fortfarande har dina skoskydd på fötterna."

Mm, proffsigt ja.

2 kommentarer:

Lisa sa...

hahaha! vilken skön syn det måste varit. å vilken godhjärtad kvinna som stannade och påpekade det hela!

Anonym sa...

:-) På vårt dagis finns det sånna där blåa grejer i hallen. Jag gick ut med dem en gång också. På snö är det jättehalkigt!