torsdag, mars 19, 2009

Birthday girl

Vilken skön födelsedag! Fick för en gångs skull hyfsat många timmars sömn – tack Frank! Sedan frukost (NK-bakelser) med presentutdelning. Fille valde ut födelsedagskortet med Betty Boop ("det är en prinsessa") och tyckte att pappa skulle skriva "Mamma du är finast" i det. Åh!

Av Carl fick jag:
- En alldeles egen japansk single malt (Karuizawa Single Cask 1991), eftersom jag brukar klaga på att det alltid är killar som blir bjudna på whiskey
- Plånboken, dock i en gladare färgkombination (mitt val) – så fin! Man blir glad bara av att se den.
- Lite hjälp att fixa det där förbannade körkortet (nu blir det en helt annan strategi; fortsättning följer, men senare i år)

Sedan lyxlunch på Grands veranda med vackert gravida Lisa, som gav mig den underbara kudden från Pillowmine som jag bloggade om för någon månad sedan.

Presenten från mamma ska bloggas upp så fort den har justerats lite. Kommer att få användning för den om ganska precis en månad ... roligt!

Tack alla som har ringt, sms:at, mailat eller skickat en av alla ziljoner fina Facebookhälsningar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer sa mye! Blir helt rort av det fine kortet du fikk fra guttene dine. Men sa er du en eksepsjonelt stylish mamma ogsa!

Alison sa...

Åh, tackar tackar! Och ja, så länge Fille tycker att jag är finast och vill gifta sig med mig är det svårt att känna sig helt misslyckad. :)

Head Librarian sa...

GRATTIS i efterskott Alison! :)