torsdag, juli 09, 2009

Sparapport

Tillbaka från Selma City Spa – utvilad och väldoftande.

Själva hot stone-massagen i sig var "bara" helt okej, då den kändes något upphackad. Inget fel på hudterapeuten – hon följde säkert massagebeskrivningen till punkt och pricka – men hon masserade en kroppsdel i taget, det vill säga vänster ben, vänster sida, vänster arm, höger ben, höger sida, höger arm, sedan över på mage där hela proceduren upprepades. Någon längre ryggmassage blev aldrig av. Dessutom var det ett evigt fipplande med handdukar varje gång hon bytte kroppsdel. Det kändes mer som en serie mini-massagebehandlingar än en helkroppsmassage.

Lyckligtvis vägde själva spaupplevelsen upp. Utöver behandlingarna är Selma City Spas utbud enkelt: en utomhuspool (varm och vackert klarblå), en bastu (gemensam), ett litet gym (som jag inte testade) och en lounge/bar-terass (under tak). Men vill man ha en stunds avkoppling mitt i stan med urban utsikt behöver man inte mer än så. Bäst var nog att få krypa upp i de hängande klotfåtöljerna på terrassen, nymasserad och insvept i både badrock och filt, och försjunka i sin bok med en latte bredvid och skön musik i högtalarna.

Tips: Just nu är det 30% sommarrabatt på behandlingarna (minst 50 min) under sön-tors. Spaentré ingår.

1 kommentar:

Ingela sa...

Den där klotfåtöljen med tillhörande bok och latte lät verkligen underbart! Och massage och bubbelpool också. Nästan så jag måste kolla upp spamöjligheter i trakterna av min hemort när vi åker till mina föräldrar för ett par veckor imorgon, där har vi frivilliga barnvakter och kan ju passa på att lyxa lite!