torsdag, december 24, 2009

Skön jul

Vilken härlig julafton! Lyckade klappar till barnen, mysigt hos mamma och styvpappa, galet mycket och galet god julmat, och helt perfekta fådda klappar:

Från vänster:
  • Photoshop-bibel av Scott Kelby - eftersom jag inte kommer att kunna gå någon längre fotokurs i vår, får jag satsa på en egen Photoshopkurs hemma i stället
  • Ett 16-85 mm Nikonobjektiv, från C. Han överskred julklappsbudgeten med hästlängder men mumlade något om att han ju också får använda objektivet (vilket ju bara är rättvist med tanke på att jag lagt beslag på "vår" kamera hela hösten). Han är inte riktigt klok - men jag är riktigt, riktigt glad.
  • Klassiska blårandiga pyjamasbyxor i bomull
  • Kiehls Superbly Restorative Argan Body Cleansing Oil - doftar så himla gott! - och lite prover
  • Lipstick Queen Glossy Pencil i nyansen Mystery - supersnyggt skirt gloss i pennformat
Dessutom fick jag låna en lite äldre, helt manuell extern blixt och en ljusmätare (inte med på bild) av styvpappa. Blixten ska bli kul att leka med, just för att den är manuell och kräver att man tänker till när man använder den.

Hade gärna lagt upp fler bilder men känner mig ännu inte riktigt bekväm med mini-pc:n som jag fått låna av C. I morgon ska jag försöka sätta mig in i Picasa för att slippa redigera tusentals foton när jag väl har en fungerande Macbook igen. Svårt dock på en liten skärm, får nöja mig med att rensa bort de uppenbart dåliga bilderna.

3 kommentarer:

Hon som gick sa...

Vilka fina julklappar. Måste fråga var pyjamasbyxorna kom ifrån - har letat som en galning efter den modellen efter att mina gamla från Calvin Klein börjar falla isär.

God fortsättning!

Alison sa...

De kommer från Lindex! Och himla sköna är de också!

Hon som gick sa...

Åh vad bra, ska dit och spana.