tisdag, december 08, 2009

Utlottning


Snällt nog har jag fått möjligheten att lotta ut en Philips Speed Xl - HQ8240 rakapparat. Kanske en julklapp till mannen/pappa/brorsan? Ni som är med har en hyfsat bra chans att vinna, jag är ju ingen Blondinbella eller Kissie. :)

Allt ni behöver göra är att, i kommentarsfältet, berätta om ert bästa julklappsminne. Vem gav julklappen? Varför var den speciell? Svara senast måndag den 14 december!

Det går bra att vara anonym men underteckna i så fall själva inlägget med någon form av alias som jag kan hänvisa till.

Lycka till!

4 kommentarer:

BigBoldBitch sa...

Mitt bästa julklappsminne är att jag varje år fick en ask med After Eight av min mormor. Vi åt inte så mycket godis när jag var liten. Inte så mycket godis som det äts nu för tiden. Jag älskade att få den asken. Därför är After Eight fortfarande speciellt för mig.

Ingrid + Olle sa...

Den bästa julkappen jag fått var på julafton den första julen jag firade med Olle (som sedermera blev min man). Vi hade bara varit tillsammans fem månader och jag var rätt nervös över att fira jul ihop med hans familj, som jag nätt och jämnt hade träffat innan. Jag var nog rädd att jag inte skulle vara välkommen på riktigt och att julen skulle bli en stel pina. Men det blev den mysigaste julen man kan tänka sig. Och allra bäst var det när vi sov middag mitt på dagen. Olle klappade mig till sömns och jag har aldrig känt mig så välkommen någonstans som just där och då. Jag hade tårar i ögonen av lycka. Och det har jag inte direkt fått av andra sorters julklappar...

Det vore oväntat bra att få fira tioårsminnet av denna speciella jul med att ge Olle just en rakapparat. Hans nuvarande är nämligen trasig, så han är alldeles för stickig för att klappa på!

Hoppfulla hälsningar från Ingrid

JENNIE sa...

Den finaste julklappen jag har fått av min kille är inte den dyraste och inte den finaste egentligen. Utan den som betyder mest för mig.

Julen för 3 år sedan så fick jag ett halsband av honom. Vi kände knappt varandra och blev en aning chockad av att han gav mig en julklapp. Det var en halband med ett litet hjärta på, jätte gulligt. Inget dyrt utan ett ganska billigt men väldigt fint.

I och med detta halsband så visste jag att jag inte enbart fick detta halsband utan jag fick även hans hjärta och det är den finaste julklappen jag någonsin fått. Att få någon annans hjärta är obeskrivligt.

Nu snart 3 år senare så är vi fortfarande tillsammans och har börjat fundera på att flytta ihop till en egen lägenhet då vi båda bor hemma. Han skulle då verkligen behöva en sån rakapparat då han ALDRIG har ägt en sådan och är alldels för lat för att använda rakhyvel. Det slutar med att han ständigt går runt med stubb, vilket inte gillas av mig ;P

Nu håller jag tummarna!

Mail: jenniesplace@live.se

Ingela sa...

Åh, en rakapparat som är den enda som står på min mans önskelista, den skulle jag mer än gärna vinna! :)

Jag har inte några väldigt starka julklappsminnen faktiskt, när jag var liten tyckte jag nog att adventskalendern med paket var mer spännande och sen jag flyttade hemifrån. Men de julklappar som alltid kammat hem flest pluspoäng hos mig är böcker. Det hör liksom julen till att få en bok att läsa under ledigheten.

Sedan vi la ner det stora julklappsracet i vår familj för ett antal år sen införde vi en annan tradition som jag gillar skarpt. Alla köper en bok och slår in i ett fint paket, sen på julafton läggs paketen i en hög och så får alla välja ett paket (inte sitt eget). På så sätt får alla varsin julklapp och även varsin julbok. Skulle man redan ha läst boken man får brukar det alltid funka att byta några varv mellan alla tills alla är nöjda och glada.