torsdag, januari 20, 2011

Dålig start

Igår: illamående, oroväckande bubblande mage, trött och hängig hela dagen. Tack och lov bröt det inte ut i ordentlig magsjuka.

Idag: mensvärk, fortsatt trötthet, en gnällig Frank som väckte oss väl tidigt och lite för mycket jobb att ta itu med med tanke på nämnda omständigheter.

Och när jag lämnade barnen på dagis fick jag reda på att det hade blivit fel med informationen från skolan där Fille förhoppningsvis får börja till hösten. Dels var informationskvällen i tisdags (och inte den 18 februari), dels är det öppet hus för barnen idag mellan 9 och 12, tillsammans med föräldrarna. Som tur var hade C möjlighet att rusa dit med Fille.

Nu har jag fått mitt kaffe och ska ta tag i den här arbetsdagen. Wish me luck.

4 kommentarer:

k sa...

Hoppas dagen blivit ok med tanke på omständigheterna! Mensvärk är verkligen inget kul bakgrundsbrus.
Vad är det för skola som Fille ska börja i?

Alison sa...

Tack, det blev faktiskt bättre, tack vare Ipren och en lunchpromenad.

Skolan är en kommunal skola som ligger två kvarter bort (och ett kvarter från dagis, där Frank kommer att fortsätta gå). De flesta av Filles dagiskompisar i samma ålder också kommer att börja där, vilket är den viktigaste faktorn just nu. Det tog ett bra tag för Fille att landa när han bytte dagis, så prio 1 just nu är kontinuitet för att han ska känna sig trygg. Särskilt i och med att han kommer att behöva byta skola den dagen vi flyttar (inom 1-2 år).

fru a sa...

hur gick dagen sen då..? nu är det i alla fall fredag! ha en fin helg!

Alison sa...

Lite sent omsider: Tack! Hoppas din helg var bra också! :)