onsdag, mars 09, 2011

Akuten igen

Mitt liv just nu: jobbajobbajobba, fotafotafota. Och så lite vab på det emellanåt.

Imorse, just när vi hade andats ut över att Fille verkade frisk trots en liten kräkning igår kväll, började det krampa i min bröstkorg. Det var rätt obehagligt så jag tog en taxi till akuten. Efter blodprover i två omgångar, EKG och lungröntgen konstaterades till slut att jag har en liten inflammation mellan lungsäckar. Inget farligt, bara smärtsamt, men Voltaren gör susen så länge.

Är dock lite trött och vissen. Som tröst klickade jag hem detta ikväll. (Tips: Lookfantastic.com har gratis internationell frakt t o m 13 mars.)

5 kommentarer:

k sa...

Men fy! Akuten! Och för dig! det låter inte alls bra. Du måste verkligen ta hand om dig (och då är det förstås bra att starta i lite shopping-terapi). Tyvärr kan man ju inte riktigt säga att semestern snart är här så istället gäller att verkligen lugna ner stegen, tror jag. Kram och en trevlig helg utan sjukdom, önskar jag er!

Alison sa...

Tack k. Jag har medvetet sänkt tempot dessa dagar. Sov bort förmiddagen, tackat nej till ett par saker, lyckats få ett par deadlines framflyttade. Vi hoppas slippa mer sjukdom nu, alla har fått sin beskärda del på sistone.

E sa...

Huh. Det lät lite läskigt det där. Hoppas du mår bättre. Jag var också på akuten i förrgår, hade varit lite otippat om vi suttit bredvid varandra i väntrummet utan att veta om det!

All is pretty sa...

Det lät väldigt obehagligt, hoppas du mår mycket bättre nu!

Alison sa...

@E: ja och ditt verkade sju resor värre ... hoppas det känns lite bättre nu!

@Ingela: Tack, jag mår faktiskt finfint nu!