tisdag, januari 15, 2008

Men jag kan i alla fall fickparkera

Typ så här mycket kostar ett körkort.

Jag hade kunnat åka till Mauritius. Eller Tokyo. Eller Nya Zeeland. I stället åkte jag ut till Farsta för att i 35 minuter greppa en bilratt med svettiga händer och stirrig blick.

Och inget körkort blev det heller.

Nu blir det ännu fler lektioner, ytterligare ett provtillfälle, ytterligare en tusenlapp i bilhyra vid uppkörningen – dvs, en ännu schysstare resa som jag inte får åka på.

5 kommentarer:

ullemon sa...

Jag klarade inte heller första uppkörningen.. "För jag körde för snabbt efter en annan bil över ett järnvägsspår"...

Nästa gång, då klarar du det!!!! (och ko ihåg att du kanske missar en resa nu men oj vad kul du kommer ha att köra omkring! :))

Anonym sa...

Säger som föregående kommentator(?)

Jag klarade inte heller första gången. Jag hade trean i på motorväg (fatta hur nervös man måste vara om man inte märker en sån sak) Nästa gång gick det galant och det kommer det att göra för dig också!

Lycka till.
PS det är skönt att ha det!

Unknown sa...

Åh vad surt!

Men det verkar snarare vara regel än undantag att få köra upp två gånger. Känner nästan ingen som klarat sig på första uppkörningen (förutom en som tog körkort i Panama...)

Så nästa gång kommer det säkert gå bra!

Alison sa...

Åh vad snälla ni är. Jag var faktiskt jättejätteledsen, för jag var helt övertygad om att jag skulle fixa det. Men det är bara att öva mer, speciellt när det gäller påfarter ...

E sa...

vad trist, men det är ju skitsvårt att köra upp i sverige! jag känner inte heller nån som har klarat det på första... förutom kristin som gjorde det långt ute på landet, där de hade totalt en rondell... jag skulle nog åka ut någonstans sådär och ta det för stockholm är verkligen svårt.