fredag, februari 13, 2009

Stängt i fabriken

Jag har äntligen fått mina bröst tillbaka, efter nästan åtta månaders amning. Synd bara att de verkar aningen mindre än vad de var innan Frank blev till. Man kan tycka att de borde ha förräntats under tiden som de varit utlånade.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! haper pa et lignende resultat selv etter neste runde med amming, har nok a ta av i utgangspunktet..

Alison sa...

Ja, skönt med lite marginal! :)

ullemon sa...

Oj, hur gjorde du för att sluta? Tyckte Fran att han hade andra interssen i livet? Ville du dela dem med myndiga män?

Alison sa...

Det blev en ganska lång nedtrappning, under två månaders tid. Till slut ammade jag bara vid läggdags och vid 4-5-tiden. Nu dricker han välling i stället och det är verkligen the shit. 220 ml försvinner på ett par minuter.

Hedda sa...

Grattis! Mina blev lite större, men ähum, mer jordnära. Fast storleken har nog att göra med att jag fortfarande ligger några kilon plus. Vet inte om jag vågar jobba bort dem, då ryker väl the girls också.

Alison sa...

Hedda: Äsch, det är bara snyggt med lite kurvor, om de fördelar sig hyfsat jämnt över kroppen. Mina extrakilon vill tyvärr inte befatta sig med mina bröst, utan föredrar sydligare breddgrader.

Fru A sa...

parallella liv var det, ja. jag tror bestämt att igår morse blev sista gången det ammades här. nästan så jag känner att jag skulle ha velat veta att den sista gången var just den sista... men det är skönt!

Alison sa...

Eller hur! Å andra sidan såg jag till att njuta lite extra av de sista amningspassen, eftersom jag trappade ned så medvetet. Å tredje sidan var det samtidigt rätt nervöst mot slutet, med tanke på de fyra vassa tänderna som trängt fram ...