söndag, augusti 22, 2010

Speak now, or forever hold your peace

Okej, varning för lyxproblem.

Höstens stora inköp brukar antingen vara Stövlar eller Vinterkappa. I år vinner stövlarna. Jag har varit rätt inställd på ett par Primeboots Engineer Calf ett tag nu:

Men så dök dessa upp, också från Primeboots: lite högre, lite smalare. Köpte dem och gillar dem skarpt. Jag tror jag behåller dem (jag har 30 dagars öppet köp). 


Men ja, de andra är också skitsnygga och väldigt moderna och samtidigt tidlösa, om man nu får använda sig av sådana klyschor.

Byta eller behålla?

10 kommentarer:

ullemon sa...

Hm, jag har varit inne på liknande.. Dock utan dragkedja. Båda är supersnygga. Min personliga preferens ligger hos de utan dragkedja men de vet jag ju inte hur de sitter på?

Alison sa...

Jo de andra har dragkedja, men baktill, glömde skriva det! De är aningen vidare upptill, snyggt med nedstoppade jeans i dem. Söker man på dem ser man att det är rätt många som bloggat upp egna bilder.

Hedda sa...

Spontant gillar jag paret med dragkedja. Det och spännena lättar liksom upp en gedigen och rejäl stövel.

Charlotte sa...

Jag tycker också de översta är snyggast genom de mer diskreta spännena och gissar att dragkedjan där bak går i svart? Men det är oftast snyggare med en smalare modell på trekvartshöga stövlar, eftersom de, om de är vidare upptill i skaftet, kan se lite "gummistövliga" ut om det blir ett glapp mellan vaden och skaftet. Av den anledningen skull jag själv i så fall välja en smalare modell. Alltså, gillar du spännena och dragkedjan som detalj, behåll de du har på bilden - de ser ut att sitta perfekt på dig!

Alison sa...

Tack Hedda och Charlotte! Jag tycker själv att mina vader (som inte är de nättaste) ser smalare ut i de jag köpt hem. Mer smickrande, helt enkelt. Och dragkedjan på de andra går i silver och syns ordentligt vilket jag fortfarande inte är helt såld på, just pga vadproblematiken.

Vilken bra input jag får. :)

Elsa sa...

Jag gillar de som du har köpt bäst! Tycker de är skitsnygga. De andra är också fina men de du har ser liksom lite coolare ut.

Alison sa...

Tack Elsa! Du har koll. Litar på dig. :)

fru a sa...

behålla säger jag. mycket snygga.

Elisabeth sa...

Behåll!
De första känns lite 80-tal...

Alison sa...

fru A och Elisabeth: Tack! Nu känner jag mig trygg. :)