lördag, oktober 18, 2008

Mer Håkanssson

På något mystiskt sätt slarvades min sminktid bort men Katarina Håkansson själv räddade situationen genom att bjussa på sin egen tid. Mycket uppskattat, det är ju ändå hon som ligger bakom produkterna och har sminkat alla möjliga modeller och kändisar.

Jag bad om en enkel makeup som var snabb men ändå snygg och inte alltför "ofixad". Det blev en naturlig och fräsch look med få medel. Blev glad av att hon tyckte att min hy var "jättefin, du behöver inte en massa foundation" så det blev mest lite duttande (med duo 1+2) under ögonen, vid näsvingarna och på hakan. På kinder, läppar och ögon använde hon duo 5+6 i olika blandningar. Sedan avslutade hon med att borsta till ögonbrynen, lägga ett lager mascara på de övre fransarna och applicera The Powder, men bara i t-zonen "för att behålla lystern på sidorna".

Fascinerades av hur otroligt mångsidiga och lättkombinerade produkterna är, med sköna, krämiga konsistenser som snabbt smälter in och blir ett med huden i stället för att lägga sig på ytan. Vissa nyanser verkar helskumma tills de stryks ut på huden, då blir det lite aha-känsla. Fingrarna är de främsta arbetsverktygen men penslar funkar också.

Gick hem med duo 5+6, nu ska experimenteras.

(blev tyvärr ingen bild på mig, var helt enkelt inte särskilt photogénique idag)

Inga kommentarer: