söndag, november 20, 2005

Mosebackebrunch

I sann Brunchgirl-anda bestämdes det att vi skulle testa ett nytt brunchställe i helgen: Mosebacke. C:s pappa gjorde oss sällskap – trevligt!

Varje lördag och söndag är det jazzbrunch på Mosebacke. För 140 kr får man brunchbuffé (inkl kaffe men inte juice) och livemusik. Klockan tolv är det proppfullt men vi har tur och lyckas få ett bra bord. (Musiken är förstås ett plus för den som gillar jazz, men volymen är ganska hög, så om man vill kunna prata med sitt bordssällskap gör man klokt i att inte sätta sig precis intill scenen.)

Buffén är ganska stor och helt okej: rejäla och onyttiga saker som kycklingvingar, prinskorv och självklart bacon & ägg. Äggröran är förresten väldigt god - krämig och fluffig med mycket smak. Utöver flottigheterna finns även sallader, vårrullar och falafel. Inget extraordinärt, inget sofistikerat, men däremot avslappnat och bakisvänligt.

Allt som allt: inget för den som vill ha en mysig, lugn stund med morgontidningen – snarare ett kul ställe att träffas dagen efter kvällen innan.

Inga kommentarer: