tisdag, december 09, 2008

Torrboll

Flygplansluft suger. Inte ens Eight Hour Cream eller md formulations läppcerat hjälper mina stackars svidande, flagiga, knastertorra läppar. Håkanssons annars så sköna olja försvinner med ett nästan hörbart slurp när jag smörjer in den i ansiktet, och att exfoliera visade sig göra mer skada än nytta – huden är skrovligare och törstigare än någonsin. Önskar att det fanns en rebootknapp, för nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ister kanske?

4 kommentarer:

ninni sa...

Vad använder du för rengöring? Jag kom att tänka på Shu Uemuras rengöringsolja som jag fick via dig, och som räddat min knastertorra hy. Jag har lite extra av den, så om du vill så kan du hämta upp den hos mig. Kanske värt ett försök? Det får i så fall bli i morgon onsdag eller från och med måndag nästa vecka eftersom jag reser bort i helgen.

ninni sa...

Eh... IDAG onsdag, tydligen. Klockan är mer än jag trodde, dags att sussa nu.

Alison sa...

Jättesnällt av dig Ninni! Jag tror att det var Håkanssons rengöring som var en av anledningarna till att min hy flippade. Använde ett minikit i Shanghai och till skillnad från de andra produkterna känns den ganska uttorkande. Använder nu min vanliga rengöring från md formulations och huden börjar sakta men säkert bli normal igen. Ska dessutom skämma bort den med en snäll fuktgivande mask ikväll.

Men jag kan varmt rekommendera The Oil och The Moisturizer från Håkansson, om du nu gillar Shu Uemura-rengöringen.

Lisa sa...

dricka extra mycket vatten är bra före, under och efter långa flygturer.
för lipsen skull alltså.