tisdag, december 09, 2008

Vinnare

Tjohoo! Jag vann bloggtävlingen. Verkligen roligt. Mahirs motivering (alltså inte den jag skickade in) lyder så här: "En blogg med en härlig mix av damm och glam. En blogg man känner sig rätt hemma i om man har ena benet i det gosiga småbarnskladdet bland blöta pussar och pyssliga Martha Stewart-moments, och det andra någonstans i arbetslivet, och så det bästa av dessa båda världarna avslappnat förenade någonstans på en härlig brunch!"

Hela familjen fick gå på Årets Mama 2008 på Berns och vimla med alla möjliga kändisar, okändisar och typ tusen välklädda barn. På grund av jetlagen (som drabbade Fille hårdast) fick vi tacka för oss efter halva prisutdelningen men det var kul att få vara med så långt. Och vilka fantastiska goodiebags!

Tusen tack till alla er som hjälpte mig med motiveringar!

Lite bilder:

Festklädd Fille i bl a skjorta från Franka, som under kvällen utnämndes till bästa barndesigner

Frank i ny gubbkofta


Fille tyckte att Name It:s frigolitmoln var roligast

En jetlaggad, festtrött Frank

Överst och sedan medurs: Handy Power mobilladdare, Kobbs te, barnmössa och vantar från Lindex, tygkasse från Mama, lip plumper från Maybelline, antirynkcrème från Garnier, ekologisk bodylotion för barn/vuxna från Estelle & Thilde, örhängen från Pilgrim, tröja från Name It, choklad från Lindt, nya numret av Mama, schampo och balsam från Garnier, små skålar från Granit och en barnbok.

5 kommentarer:

PLFen sa...

Åh vad roligt och välförtjänt! Jag gläder mig verkligen med dig- rätt mama med en härlig blogg och hjärtat på rätta stället!

Stora kramar från PLFen med familj

Anonym sa...

du er så vakker. jeg blir nesten litt sjalu..! Gratulerer med pris, vel fortjent!

Alison sa...

Åh, tackar båda två!

Anonym sa...

Grattiiiis!
:o)

fru A sa...

vad roligt, grattis!