fredag, december 10, 2010

Min utställning på Fotografiska

Nä, det är inte på riktigt, utan en uppgift som vi fick i delkursen Bildkommunikation: att göra en affisch till en fiktiv utställning på Fotografiska, med valfritt tema och titel. Det var faktiskt en av de roligaste uppgifterna hittills och jag fick ett par idéer till fotoprojekt att försöka mig på i vår. Vi får se vad det blir av det hela.

För övrigt är fotoutbildningen fortfarande fruktansvärt rolig och bra och utvecklande och inspirerande och kul. Jag är så glad att jag sökte, och att jag kom in.

4 kommentarer:

Ingela sa...

Fast jag inte gillar fåglar är det där en utställning jag skulle gå på! Fin affisch, väldigt snyggt formspråk!

Och vilken härlig framtidsvision, den där måste du ju trycka upp och rama in på ditt kontor och sen kolla på varje dag. Om några år har du en utställning där ska du se! :)

Alison sa...

Ingela: Då kanske det passar extra bra med en död fågel, om du inte gillar fåglar. :)

Men tack! Och ja, det blir ju ett väldigt positivt sätt att visualisera/konkretisera ett framtida mål. (Även om 2023 snarare syftar på någon slags dyster framtidsvision.) Bara att få ställa ut någonstans överhuvudtaget vore fantastiskt roligt.

k sa...

Ja, det är en helt ljuvlig bild tycker jag. Ljuvlig på ett sätt som kanske inte vittnar om romantik, utan snarare livet i ett litet nötskal;-). Av den där hade jag nog dessutom faktiskt gärna köpt ett ex...

Alison sa...

Tack k! Jag får hoppas att du någon gång i framtiden får möjlighet att köpa en riktig affisch från en riktig utställning. :)