tisdag, december 21, 2010

Sinkad

I helgen hade vi en Frank som kräktes i ett par timmar och en Fille som var dålig i magen. Efter det hann det gå någon dag då vi trodde att allt var färdigt, men tji fick vi. 

Igår slog magsjukan till mot oss vuxna – with a vengeance. Först låg C och spydde något våldsamt i fem timmar. Under tiden tog jag hand om barnen medan jag försökte att inte låtsas om mitt eget långsamt växande illamående. När de äntligen somnat var det min tur. Som tur var drabbades jag inte alls lika hårt som C men det tar ändå på kroppen att vara kräksjuk och nu en dag senare är jag fortfarande inte riktigt back on track.

Kvar att göra: skriva två små och relativt enkla texter som i detta ögonblick känns mastodonttunga, fixa de sista klapparna, se till att vårt hem ser hyfsat anständigt ut och göra plats för granen. Just nu känns det inte helt positivt att det bara är tre dagar kvar till jul.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Åh, dålig tajming för kräksjuka - som ju alltid är lika jobbigt. Hoppas ni hinner återfå lite energi till julen! God bättring till er!

Alison sa...

Tack Ingela! Ja nu börjar i alla fall aptiten återvända ... hoppas innerligt att vi håller oss friska till julafton.