söndag, september 18, 2005

Dagens shopping

Efter många långa diskussioner slog vi till och köpte den. En Bugaboo Cameleon i rött och svart. Vi insåg nämligen att det är den enda barnvagn som faktiskt får plats i vår minimala hiss. Dessutom väger den bara 9 kg och klarar ungefär allt, förutom möjligtvis att laga en trerättersmiddag. Men i och med att vi nu bara har råd med knäckebröd och makaroner gör det ändå inget.

Och ja, det går att få en riktig shoppingkick av att köpa barnvagn. :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

bra val!

Anonym sa...

Modeintresserad?
Söker du en ny rosa glamourblogg?

Jag snubblade precis in på en blogg som bjöd på allt från glamour, fashion till gossip!
Måste då tipsa om denna: www.fancydesire.webblogg.se
Ta en sekund och kolla in, du kommer bli nöjd!
Ellie

Anonym sa...

man kan bli väldigt rusig av barnvagsköp - särskilt när vagnen visar sig vara en dröm att köra. Jag tror denna är underbar att köra!!

jag vill egentligen inte dämpa shoppinglyckan - men jag måste fråga - har den ingen korg under? var tusan förvarar man alla grejer man släpar runt på med barna?

Alison sa...

Jodå det finns absolut en korg under, konstigt att den inte var med på bilden. Eller korg och korg, snarare en väskliknande sak.

Och den är verkligen helt fantastisk att köra. Man behöver aldrig lyfta på framhjulen för att styra åt vänster/höger, utan den går att snurra på stället. Dessutom är både handtag och korg vändbara så att man kan köra med de stora hjulen fram (vid svårare terräng) och fortfarande ha ögonkontakt med barnet.

Hm, jag är en levande Bugaboo-annons. :)

Gagga sa...

Mycket snygg! Gillade den på bilden i gult o svart.

Lisa sa...

helt rätt babe, den ska ni ha. är som sagt så urled på marinblå och svarta barnvagnar som ALLA svenska föräldrar verkar ha. kanske får ni sälja den till mig när det är min tur...om typ 10 år eller så haha..